Om Hobby Hullet

Hobby hullet er et 34 m2 værksted og kontor hvorfra der blandt meget andet bliver arbejdet med forskellige hobbyting. Der arbejdes hovedsageligt med materialerne træ og beton, men der kommer også andre materialer indenfor.

Der vil blive arbejdet med alt fra små hobbyprojekter som kan bruges til inspiration og op til større gør-det-selv projekter.

Navnet Hobby Hullet kommer af placeringen af værkstedet. Da værkstedet skulle bygges blev der gravet et hul ind i en skråning, så der kunne etableres støttemure til at holde en stor sandpude. Støttemuren blev samtidig en del af væggen i værkstedet, og da værkstedet bl.a. skal bruges til arbejdet med hobbyting og det blev bygget i et hul, var der ingen tvivl om navnet.

http://hobbyhullet.dk er etableret i 2017, samme år som Hobby Hullet blev bygget og siden er en søsterside til http://begynderhaven.dk som mere beskæftiger sig med haven og udendørslivet.

Udover arbejde med hobbyting vil der også blive afprøvet en række husråd, med billeddokumentation, så man tydeligt kan se om der er en effekt af husrådet.

Siden finansieres via reklamer, affiliate link og sponsoreret indhold.

Hvem står bag siden?

Personen
Navn
Martin Kjærgaard Jensen
Hjemmeside
Jobtitel
Online nørd
Firma
n1u
Adresse
Søskrænten 5,
9541
Glutenfri øl

Når jeg går og nørkler med mine hobbyprojekter vil jeg gerne have en øl til arbejdet, og da jeg ikke kan tåle gluten, skal øllen være glutenfri.

Så er det jo heldigt at vi driver vores lille landsted med tilhørende glutenfri gårdbutik, hvor vi har et stort udvalg af glutenfri øl.

Der findes mange glutenfri øl som ikke er værd at drikke, så derfor har vi gjort os umage for at finde de glutenfri øl som vi synes smager super godt.

Vi sælger også øllene til mange som ikke har problemer med glutenholdig øl – så det er øl der smager som det skal.

TEKST 2

TEKST 2

Kontakt

Hobby Hullet
Martin Jensen
Søskrænten 5
9541 Suldrup

En del af n1u
mj@n1u.dk
cvr 34563373
Revisor: RéVision+ Aalborg